Webshop

***VERKOCHT*** Ratel met Amathist, Paardenhuid en Esdoorn
Deze Ratel is gevuld met Biologische GELE maïs. Handvat is ingelegd met Amathist. De kop van de Ratel is gemaakt van kale paardenhuid en is afgewerkt met Wolf. Het handvat is van gemaakt van Esdoorn.

De totale afmeting/hoogte +/- 39 cm hoog.
De ratel zelf is 14 cm breed en 8 cm hoog.
Ook te gebruiken om de drum te bespelen.

Werking Amethist

Amethist is een van de bekendste steensoorten. De diepe kleur paars spreekt tot de verbeelding maar ook haar esoterische eigenschappen zijn niet mis. Zo werkt de steen zuiverend en beschermend maar gaat het kracht arsenaal helemaal los bij de kruin en het 3e chakra. De steen helpt openen voor spirituele vaardigheden en deze te vergroten voor diegenen die ze al hebben ontdekt. Contact maken met hogere energie doe je gemakkelijk en veilig met Amethist. De krachtige paarse steen plaatst een lichtveld om haar drager (of een ruimte) heen die beschermt, voedt en heelt.

Wolf

De wolf als krachtdier staat symbool voor trouw, sympathie, intuïtie, loyaliteit en vrijheid. Wolf zal je leren je verbale communicatie kracht bij te zetten. Wolven nemen ook uitgebreid de tijd om te spelen. Ze leren je dan ook een evenwicht te vinden in werken en leuke dingen doen, en je rust te nemen.

Maïs

Maïs speelt al duizenden jaren een centrale rol in de traditie van Noord- en Midden-Amerika. De naam mais komt uit Haïti of Cuba en is niet indiaans van oorsprong. In de VS is het bekend als 'corn' (koren, de gangbare term voor het meest gebruikte graan). Daarbuiten verwijst 'koren' meestal naar tarwe.

Voor de tijd van Columbus was in Amerika de maïsmoeder waarschijnlijk de meest vereerde godheid. Als symbool van leven, vruchtbaarheid, eeuwigheid en wederopstanding was maïs een heilig geschenk van de Moedergodin. 

Bij de Zuni waren de verschillende kleuren mais verbonden met de 4 windstreken:

  • Gele maïs: Noorden
  • Witte maïs: Oosten
  • Rode maïs: Zuiden
  • Blauwe maïs: Westen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

©2023 Priesteres van Avalon | website: Vuijst Visuals