Munay-ki

Liefde, wees degene die je echt bent.

Munay is een woord dat komt uit het Quechua, de taal die de Q’ero spreken en het betekent zoveel als liefde en ook wees degene die je echt bent.

Wat is Munay-Ki?

  • Munay-Ki bestaat uit een serie van 9 energetische inwijdingen of rites, die in drie dagen worden gegeven, met tussenpozen van een week. Als je de laatste inwijding hebt ontvangen gaan we die dag oefenen hoe deze rites doorgegeven kunnen worden. De rites van de Munay-ki zijn afkomstig van de Q’ero, een volk dat hoog in de Andes leeft en rechtstreeks afstamt van de Inca’s. Voor het doorgeven van de rites wordt niets gevraagd, alleen de tijd voor het doorgeven, het begeleiden en het organiseren wordt in rekening gebracht.
  • Munay is een woord dat komt uit het Quechua, de taal die de Q’ero spreken en het betekent zoveel als liefde en ook wees degene die je echt bent.
  • Munay-Ki zorgt voor een grote schoonmaak in ons totale energielichaam. Dit is een verzameling van alles wat we zijn en wat we hebben meegemaakt. Door dit energieveld schoon te maken kunnen we het verleden loslaten en ons klaarmaken voor de tijd die komen gaat.
  • Feitelijk open je met elke inwijding een nieuwe deur in je proces van versnelde evolutie naar bewustwording, onvoorwaardelijke liefde en naar wie en wat je in wezen bent. Naar passie om je ware bestemming te kunnen manifesteren en volledig in harmonie te kunnen leven en telkens dichter bij het bewustzijn van eenheid te komen.

Waarom zou je dit willen?

De nieuwe wereld is een feit. Op 21-12-2012 zijn we in het gouden tijdperk terecht gekomen (Inca jaartelling). We zullen nu gebruik moeten leren maken van de mogelijkheden die ons geboden worden om deze nieuwe wereld vorm te gaan geven. Munay-Ki is er op gericht om de mensheid te transformeren naar een samenleving die meer verbonden is met de aarde en het besef dat we één zijn.

Wat geeft het jou persoonlijk?

Munay-Ki laat je in contact komen met heelheid, harmonie, begrip, liefde, vrijheid, inzicht, kracht en transformatie. Het is een reis op weg naar wie je in wezen bent en een reis weg van de illusie van afgescheidenheid terug naar het bewustzijn van eenheid.

Het gaat dus om een nieuwe kijk...een nieuwe levensfilosofie. De zaadjes worden je aangereikt. Jij bepaalt wat je ermee gaat doen. Laat de Goddelijke vonk in het diepst van je wezen ontwaken!

Volg de roep van je hart en meld je aan!


Inwijdingen uit de Inca traditie die onze persoonlijke en spirituele groei zullen ondersteunen en activeren. De Munay-Ki bestaat uit 9 inwijdingen, elk met zijn specifieke waardevolle lessen.
Prijs per Rite € 45,-
Eerste dag
Eerste Dag

Rite 1 – Initiatie van de Healer | de HAMPE RITE

Deze inwijding / initiatie laat je de helende kracht van je handen her-ontwaken en het begin van je healing proces.

Rite 2 – Initiatie van de Banden van Kracht | de CHUMPI RITE

Deze "kracht gordels" of banden geven je bescherming op het lichtgevend energieveld. Er zijn vijf gordels die een natuurelement vertegenwoordigd, te weten:

  1. Element Aarde
  2. Element Water
  3. Element Vuur
  4. Element Lucht
  5. Element Ether

Rite 3 | Initiatie van Harmonie | de AYNI KARPAY

In deze inwijding / initiatie zullen 7 archetypen hun krachten bundelen en als energetische zaadjes in je chakra's geplaatst.

De eerste vier zijn de belangrijkste krachtdieren uit de Inca traditie:
Slang, Jaguar, Kolibrie en Condor.

De volgende drie zijn de Aartsengelen die als poortwachters zijn van de drie werelden: Boven - Midden - Onderwereld.

4. Initiatie van de Ziener | de KAWAQ KARPAY

Deze initiatie activeert het innerlijk zien en daarmee de vaardigheid om de onzichtbare wereld te zien. Het stelt ons in staat om dingen te zien die we voorheen niet wilden/konden zien. een inzicht gevende initiatie.

Tweede dag

Rite 5 – Initiatie van de Hoeder van de Dag | de PAMPA MESAYOK

Deze is de eerste van de drie die volgen die je afstemmen op het vrouwelijke aspect in jou, het rijk van de Engelen en de afstammingslijn van de Inca Sjamanen.

Rite 6 – Initiatie van de Hoeder van de Wijsheid | de ALTO MESAYOK

Deze zal je verbinden met het mannelijke aspect in jou.
De kracht van handelen en het brengt je in relatie met Vader Zon..."Inti Tai Ta".

Rite 7 – Initiatie van de Hoeder van de Aarde | de KURAQ AKUYEK

Deze verbind het mannelijke en het vrouwelijk aspect in jou.
Maar ook de verbinding met de Aartsengelen. De hoeder heeft zorg voor al het leven dat er is. Hij/zij kent de gevolgen van elke handeling.

Laatste dag

Rite 8 – Initiatie van de Hoeder van de Sterren | de MOSOQ KARPAY

Het is een inwijding van de Tijd die komt, de toekomst. Deze inwijding zal ook een invloed hebben op je DNA, en zal jouw frequentie en trilling verhogen. Het is een inwijding die zorg zal dragen voor alle volgende generaties.

Rite 9 – Initiatie van de Schepper | de TAYTANCHIIS

Dit ritueel activeert jouw Goddelijke natuur, het Licht van Creatie, de Schepper in jou.
Vanaf nu zul je zorg dragen voor alle leven, van het kleinste zandkorrels tot het grootste melkwegstelsel in de Kosmos.
Elke initiatie wordt voorafgegaan door een clearing /opschoning van van fysieke en energetisch systeem, zodat je nog beter de initiaties kunt ontvangen en beleven.

Maak een afspraak

Heb je interesse in Munay-ki rites meld je dan aan via de mail of bel mij even voor een nader te plannen datum. Voor verdere vragen kun je altijd even contact opnemen.


©2023 Priesteres van Avalon | website: Vuijst Visuals