• Aanbod
  • The Rite of the Womb Healing
The Rite of Womb Healing

De Rite of the Womb, de Baarmoeder-rite wordt ook wel de 13e Munay-Ki inwijding genoemd. Deze rite van de Munay Ki staat los van andere Munay Ki initiaties. Daardoor kan je de Rite los daarvan ontvangen. Het getal 13, staat voor de 13 manen, een (menstruatie)cyclus van een jaar.

De Chileense Marcela Lobos werd zich in 2002 voor het eerst bewust van alle pijn en trauma’s die opgeslagen worden in de baarmoeder. Haar ervaringen uit het gewelddadige Chili en studerend aan The Four Winds (Alberto Viloldo), vormden de basis voor dit inzicht. Marcela Lobos is opgeleid door de wijze vrouwelijke sjamanen van de Shipibo stam uit de jungle in het Amazonegebied. Zij heeft deze rite de wereld ingezet, om zo de vrouwenlijn te helen maar ook krachtiger en sterker te maken. Vanaf 2014 was het moment daar om de Rite daadwerkelijk uit te zetten en sindsdien groeit de lineage van wombkeepers.

Een cadeau aan jezelf

Deze rite is een gift aan jezelf, aan elkaar en een krachtige  ́cleansing ́ wereldwijd. Vrouwen en mannen kunnen hiermee de trauma ́s op dit gebied achter zich laten. Deze initiatie, is een  ́heling ́ en een ́blessing ́ en activeert jouw vrouwelijk kracht.

De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en leven geven. Het is tevens de plek waar vrouwen (vaak onbewust) pijn, angst en trauma hebben opgeslagen; uit dit leven en uit generaties vrouwen daarvoor. De vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt zowel bij vrouwen als mannen. Nu is het tijd om ons de kracht van de vrouwelijke energie te herinneren, te leven en opnieuw krachtig te doen wortelen.

De Rite van de baarmoeder is krachtig en intens. Het brengt met zachtheid jouw schoot van creatie terug in natuurlijke balans, waardoor het gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid weer volop kan gaan stromen. Een healing en een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw (vrouw-) zijn. Elk mens mag zich weer herinneren en voelen wie zij/ hij werkelijk is. Wijs, zacht, liefdevol en boordevol creatiekracht.

Voor wie? 

De Womb Healing is voor iedereen beschikbaar. Ook mannen mogen de rite ontvangen alleen kunnen ze de inwijding niet doorgeven.

Wat kost het? 

De kosten zijn € 75,- op maximaal 4 personen.

Maak een afspraak

Heb je interesse in The Rite of Womb Healing meld je dan aan via de mail of bel mij even voor een nader te plannen datum. Voor verdere vragen kun je altijd even contact opnemen.

Bron: YouTube - Marcela Lobos


©2023 Priesteres van Avalon | website: Vuijst Visuals