Bachbloesemtherapie

Bachbloesems zijn vloeibare plantenextracten. Ze hebben een heilzame werking op negatieve emoties die hierdoor weer in balans gebracht worden.

Problemen aanpakken

De bloesems worden onderverdeeld in de volgende groepen:

  • angst
  • onzekerheid
  • onvoldoende interesse of motivatie
  • eenzaamheid
  • moedeloosheid
  • overgevoeligheid
  • overbezorgdheid

Bachbloesems zorgen ervoor dat de negatieve emotie niet onderdrukt wordt maar wordt omgevormd tot de positieve tegenpool. Zo zal angst bijvoorbeeld omgezet worden in moed, onzekerheid en twijfel aan zichzelf zal omgezet worden in zelfvertrouwen…

De Bachbloesem remedies kunnen gebruikt worden bij mensen en zelfs kinderen en ook dieren hebben er baat bij. Ze zijn in de jaren ’30 van de vorige eeuw ontdekt door Dr. Edward Bach en hebben reeds jarenlang hun positieve werking bewezen.

“Om in goede gezondheid te verkeren moet men in harmonie zijn met zijn ziel” – Dr. Edward Bach

De Bloesem-remedies

Elke bloesem heeft zijn specifieke eigenschap. Door de juiste bloesems met elkaar te combineren, kan je een probleem in zijn geheel aanpakken.

Bachbloesem remedies zijn persoonlijk

Let wel op dat u naar een Bachbloesem-therapeut toe gaat. Er zijn ook dergelijke sites waar mixen verkocht worden voor afvallen en dergelijke. Een Bachbloesemtherapeut luistert goed naar de cliënt om zo een goede persoonlijke Bachbloesem samen te stellen uit de hiervoor 38 beschikbare Bloesemremedies. Omdat iedere klacht (bijvoorbeeld angst) anders aangepakt dient te worden en dit geen standaard recept kan zijn. Daarom worden de bloesemremedies persoonlijk voor u op maat gemaakt.

Zelf ben ik gecertificeerd om Bachremedies voor u te maken en bent u in goede handen en maak ik persoonlijk afgestemde remedies voor u.

Bach rescue remedy

Naast de 38 Bachbloesems die Dr. Bach ontdekte, ontwikkelde hij ook een combinatie van Bachbloesems, namelijk de Bach rescue remedy.

Deze remedie bestaat uit 5 bloesems, namelijk:

Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem.

De Bach rescue remedy helpt in situaties van extreme angst of paniek, bijvoorbeeld na een auto ongeval. Het is goed om altijd een flesje Rescue remedy op zak te hebben voor situaties als deze.

Het consult

Voor het consult kunt u een persoonlijk consult maken maar kan ook online worden gedaan via een video gesprek. Dit is handig als u de deur niet uit kunt of vanwege tijd gebrek of een andere rede. Het consult verloopt hetzelfde als een persoonlijke afspraak. Zorg wel bij een online consult dat u er wel de tijd voor kunt nemen daar dit belangrijk is voor het samenstellen van de juiste remedie.

De Bachbloesems zijn heel goed in te zetten i.c.m. Reikibehandelingen.

Maak een afspraak

Heb je interesse in Bachbloesemtherapie meld je dan aan via de mail of bel mij even voor een nader te plannen datum. Voor verdere vragen kun je altijd even contact opnemen.


©2023 Priesteres van Avalon | website: Vuijst Visuals