Mijn Intentie-kaarsen zijn handgemaakte intentiekaarsen die helpen om je dromen werkelijkheid te laten worden.

Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijke soyawax, natuurlijke geuren, etherische oliën uit de aromatherapie en liefdevolle Reiki energie.

Daarnaast bevat elke kaars ook mooie kristallen en edelstenen die jouw intenties extra kracht bijzetten.

Wat is het verschil tussen gewone (geur)kaarsen en mijn intentie-kaarsen?

Het verschil zit in de gebruikte wax en de ingrediënten voor de geur. Gewone geurkaarsen zijn over het algemeen gemaakt van paraffine, dierlijke en plantaardig stearine. De geur is vaak een onnatuurlijke chemische samenstelling.

Hoe werkt een intentie-kaars?

Kies de kaars en geur waartoe jij je het meest aangetrokken tot voelt, dit is namelijk de juiste kaars en geur voor jou omdat je onderbewustzijn deze kiest. Elke keer wanneer jij de kaars aansteekt, visualiseer je je hartsverlangen in je geest (liefde, geluk, nieuwe baan, succes, gezondheid, bescherming, ...) En dan telkens wanneer je na een tijdje de kaars weer dooft, zend jij je intenties het Universum in, die dan je wens in vervulling laat gaan op de manier die het meest geschikt is voor jou. Herhaal dit telkens wanneer je de kaars weer aansteekt.

Ook zeer leuk om als Cadeau te geven in een mooi organza zakje met instructies

Intentiekaarsen €35,00 p/st
Indien u een persoonlijk gemaakte intentie-kaars wilt ontvangen, stuurt u dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw persoonlijke wens of stuurt u alstublieft een berichtje via Whatsapp. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Intentiekaars met 6 steentjes Amethist

Intentiekaars met 6 steentjes Amethist

Intentiekaarsen waxinelichtjes


©2023 Priesteres van Avalon | website: Vuijst Visuals